Bort med mögel och hussvamp med hjälp av Grönfri och Grönfri Proffs!

Det är verkligen trist med mögel och hussvamp vill du inte ha för den kan skada både dig och materialen i ditt hem. När du misstänker att det är svartmögel på gång i ditt hem ska du använda dig av Grönfri eller Grönfri Proffs för att bli av med eländet.

tak

Du kommer att bli förvånad över hur bra det blir. När du använder Grönfri på rätt sätt kan du se fram emot ett hem där det blir mycket trevligare och säkrare att vistas.

Det finns fler märken än Grönfri. Konkurrenten Påväxt-Stopp har samma aktiva substans i samma mängd, samma spädning och är lättast att jämföra med. Påväxt-Stopp är klart billigare men inte lika vanlig i butiker. På nätet finns det.

Grönfri gör rent hus

Tvätta fasaden eller taket. Med Grönfritt kan du till och med se till att dina trädgårdsplattor är fina för det här är ett medel som klarar hussvamp och påväxt på ett galant sätt.

Du kan använda det med högtrycksspruta för effektiv taktvätt såväl som inomhus för att få till en bra mögeltvätt. Svartmögel har ingen chans om du använder Bensaltensid eller liknande medel.

Läs om hur du gör

Man kan inte bara spraya på och hoppas på det bästa. Många uppskattar den goda effekten av Grönfri eller Grönfri Proffs och liknande produkter.

Grönfri måste spädas ut. Du kan använda Grönfri mot mögel och alger. Om du sköter rengöringen med Grönfri Proffs är det istället 15 gångers spädning som gäller.

Funkar gör det tack vare Bensaltensid. Den säljs som mycket starkare. Anpassa styrkan efter ytan. Se upp för låga priser.

Andra medel är späda till 25 %. Späd det med lika delar vatten.

Du är skonsam mot miljön.

Städa när du kommer åt

Mossan försvinner inte av sig själv, du måste använda Grönfri för att få jobbet gjort. Algerna far iväg.

Det kan vara klokt att behandla mot mossa och annan påväxt i förebyggande syfte. Regelbunden takrengöring är verkligen klokt av flera skäl. takrengöring Om du upptäcker problemen i tid så kan du åtgärda dem fortare.

Om du har otur måste du byta ut takpannorna. Då kan det bli kostsamt.

Du kan spara en del pengar

Det behöver inte vara så dyrt. Då slipper du renovera. Om du har Grönfri hemma så kan du jobba förebyggande.