Nordic Wellness gym i Svedala är fullsatt. Så till den milda grad att – trots jättestor parkeringsplats – det vissa tider inte ens går att få en parkeringsplats. Man får parkera någon annan stans. Kvällstid är det en del som utan tillstånd parkerar på företaget mitt emot.

Man har helt enkelt för många medlemmar. Max antal personer i omklädningsrummen överskrides dagligen med ökad smittspridning som följd. Även ungdomar från 11 år får träna så smittor från skolor kommer också in samtidigt som det låter som i en skola i omklädningsrummen. Nordic Wellness gym i Svedala är dock inte nöjda med detta utan har planer även på klasser för barn från 8år. De som inte har småbarn i familjen kommer då att utsättas för denna åldersgrupps smittor också.

varning för Svadala gymmet Nordic Wellness

För att få maximal vinst av Nordic Wellness gym i Svedala fullsatta gym så har man stängt av bastun. Motivering att spara energi så många villaägare med egen bastu bastar hemma med ökad energi.

Varmvattnet har man skruvat ner i temperatur med risk för Legionella smitta i duscharna. Dock går detta lite upp och ner då det ibland varit så lågt nere att varmvattnet tagit slut.

Reparationer av maskiner kan dröja i halva år. Städningen är eftersatt, det finns ingen lokal som är riktigt ren. Med de inkomster som väller in har man råd till städbolag efter stängning dagligen, det finns ingen ursäkt. Genom att inte städa ökar så klart vinsten genom att drabba kunderna.

Men det värsta är att när ett gym har fler kunder än det klarar av så kan personalen bete sig hur som helst. Kunderna får finna sig i besservisser stil och översitteri från vissa i personalen. Som inte har namnskyltar utan är helt anonyma. Detta är förankrat inom företaget Nordic Wellness gym i Svedala så att klaga är lönlöst.

Därför denna varning för Nordic Wellness gym i Svedala. Välj JJ fitness https://jjfitness.se/ eller Fitness24Seven på Storgatan 3 https://se.fitness24seven.com/vara-gym/se-vara-gym/svedala-centrum i första hand. Ett gym utanför Svedala i andra hand (det finns många gym i Malmö, 10 minuter med bil) och undvik Nordic Wellness.

Det enklaste sättet att slippa problem med Nordic Wellness gym i Svedala är att aldrig bli kund där.

Välj bort Svedala gymmet Nordic Wellness